אוכל
מגזין סוף השבוע

הרומן שלי עם מינה טומיי

הוא היה שף עם חלומות שתקוע בצומת דרכים, היא הייתה מסעדה מוערכת אך כושלת שסגרה את השערים, וכמו בכל סרט הוליוודי טוב - הם נפגשו והצילו זה את זה: השף משה בדישי הפך את מינה טומיי לאופציה שפויה, ובעיקר משגשגת בכל קנה מידה. זה לא היה קל, אבל הוא אוהב אותה בדיוק ככה

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 03/03/16 10:01 
מינה טומיי נאמס ויאטנמי (צילום: שרית גופן, יחסי ציבור)
אנשים אוהבים לדבר על מסעדות פלצניות. אבל הם אוכלים במינה טומיי | צילום: שרית גופן, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות