בחודשים החולפים נפתחו מבחר מסעדות בשר ברחבי הארץ. מטריגר בתל אביב, דרך פורטרהאוס בנוף הגליל ופואגו במג'אר. כעת מצטרפת לצפון מסעדת בשרים חדשה בשם אומניה, שעל האוכל שלה יהיה אחראי זוזו חנא, ממסעדת מגדלנה המוכרת.  

פירוש השם אומניה (OMNIA) הוא משאלה. את המקום פתח פאדי דבאח, ממשפחת הבשרים דבאח שאחראית על חלק ניכר מהבשר בארץ. כתוצאה מהקשר לשושלת הבשרים הבשר באומניה עתיד להיות מבוסס על נתחים  מבקר בגידול מקומי. בנוסף, האוכל ישלב את המומחיות של זוזו חנא, מטבח שאמי ושימוש בתוצרת גלילית.

אומניה מסעדת בשר   (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
בית חדש לבשרים של דבאח | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
אומניה מסעדה  (צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור)
אומניה החדשה בהובלת השף זוזו חנא | צילום: אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

המנות כאן כוללות אופציות מיוחדות כמו טחול ממולא או שקדי עגל על גריל פחמים עם קרם תירס וזיגוג טלה. עוד בין האופציות במקום: קטאייף במילוי לחי עגל עם קישוא מטוגן ויוגורט עם שום ונענע; סלט של עגבניות צרובות עם אגוזי מלך וגבינת טולום; קובנייה של גדי עם בורגול, ראגו טלה וקרם חצילים; עראייס קבב; וסלט שוק עם גבינת בושה וסילאן.

כמובן שניתן להזמין במקום מבחר סטייקים ונתחים שונים, כיאה למסעדה שלב ליבה הוא הבשרים. בין האופציות במקום: סטייק אנגוס 300 גרם במחיר 165 שקלים; אנטריקוט 350 גרם עם ברוקולי מוקפץ ושום קונפי (175 שקלים), פריים ריב על העצם במחיר של 51 שקלים למאה גרם; ופורטרהאוס על העצם במחיר 51 שקלים למאה גרם.

בנוסף אפשר להזמין מנות אחרות למי שלא מחפש נתחים כמו המבורגר מבשר בקר או טלה (72 שקלים), צלעות טלה על גחלים (165 שקלים), קבב אדנה עם משוויה חציל ויוגורט (95  שקלים), ושיפוד פרגית במרינדה (75 שקלים). 

תפריט המתוקים כולל אופציות כמו פנקוטה יוגורט כבשים ואבקת תותים; נשיקות קטאייף ג'יבן ואנגלז חם; בסבוסה קוקוס וכדור גלידה; ומלבי של פעם עם סוכריות דלעת. היינות שמוגשים במקום מתמקדים ביקבים מהגליל. מחירי המנות הראשונות נעים סביב 65 שקלים למנה, ומחירי הקינוחים סביב 38 שקלים. 

OMNIA  אומניה. דבאח mall דיר אל אסד (יציאה במחלף מכביש עכו כרמיאל) .077-9386217