אוכל
אוכל טוב

יא פאן: כל הפרטים מאחורי המסעדה הכי מדוברת של החודש

אחרי טאיזו היוקרתית ומיאזקי בשוק צפון בתל אביב, השף יובל בן נריה מתחדש עם מקום חדש שעושה המון כבוד למטבח היפני המודרני. עם אווירה משוחררת ובלתי פורמלית, מנות יוצאות דופן לצד מנות כמו שניצל יפני וסשימי, ובראנץ' מסקרן שאמור להצטרף בהמשך, נראה שהבאזז סביב המקום החדש מוצדק בהחלט

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 08/05/17 12:25 
סושי טמארי יא פאן (צילום: יפית שמחה, יחסי ציבור)
מחכים לכם באווירה משוחררת. יא פאן | צילום: יפית שמחה, יחסי ציבור