אוכל
אוכל טוב

שעת התה: אחת המסורות הקולינריות הטעימות בעולם מגיעה לירושלים

לא ברור למה, אבל למרות שאנחנו מקפידים להחשיב את עצמנו אירופאים לכל דבר - מסורת שעת התה מעולם לא הצליחה לתפוס אצלנו. לשמחתנו השף ישי שופן החליט לא לומר נואש, והחל להציע במלון וילה בראון הירושלמי את אחד ממגשי התה (וכיבוד!) הכי שווים שיש. אז ברור שביקשנו מתכונים

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 07/09/17 07:10 
פאונד קייק (צילום: istockphoto)
קטנות קטנות שבא לבכות. בקטע טוב כן? שעת תה כהלכתה | צילום: istockphoto