
פתיתים אדומיםכל הורה ישראלי שרוצה שהילדים שלו יחשבו שהאוכל שלו הכי טעים בעולם צריך את המתכון הזה, לפתיתים אדומים, מודפס ותלוי על המקרר. השלב הבא: להכין אותו לצהריים לפחות אחת לשבוע, ועדיף יותר![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים בסיר בינוני שמן ומטגנים את הבצל יחד עם מעט מהמלח 10-15 דקות, עד שהבצל מזהיב. 2מוסיפים את הפתיתים ומטגנים עוד 2-3 דקות, עד שחלק מהפתיתים מזהיבים. 3מוסיפים את השום הכתוש, התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים היטב. 4מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים ומכסים את הסיר היטב. מנמיכים את הלהבה ומבשלים את הפתיתים 10 דקות. 5מכבים את האש, מערבבים את הפתיתים ומכסים שוב ל-10 דקות. 6מסירים את המכסה, מערבבים במזלג ומגישים מיד. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון פתיתים אדומים|צילום: רותם ליברזון, mako אוכלבתיאבון! תגיות:פתיתים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |