
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1טוחנים את התרד היטב. 2טורפים את הביצה בקערה, מוסיפים את התרד הטחון, הסולת והקוטג'. 3מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן ומעבירים את התערובת למחבת החמה. מכסים, ומטגנים כמה דקות עד שהחלק התחתון של החביתה התייצב. הופכים ומטגנים עוד כ-2 דקות במכסה סגור. 4ילדים אוהבים במיוחד שפורסים את החביתה למשולשים, כמו פיצה. * אנחנו מעדיפים את החביתה הזו כמו שהיא, אבל אפשר גם להעשיר אותה בגבינה צהובה מגוררת, כמו בתמונה. את הגבינה מפזרים על החלק העליון של החביתה, אחרי שהופכים אותה. עוד שדרוגים: אפשר להוסיף לבלילה מעט גבינת פרמזן, פטריות פרוסות, בצל, גבינה בולגרית, גבינת עזים ועוד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |