
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את גרגרי החומוס בסיר עם מים ומסננים. 2מחממים כוס שמן בסיר ומטגנים את הבצל. 3לקראת ההזהבה מוסיפים כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית כמון, ומטגנים כ-2 דקות נוספות. 4לאחר הזהבת הבצל, מוסיפים שום, ג'ינג'ר ופלפל חריף ומערבבים. 5מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-3 דקות עד שהעגבניות מגירות נוזלים, ומנמיכים את האש. 6מוסיפים שתי כפיות כורכום, 3 כפות קארי וקמצוץ תימין. 7מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה והכרובית ומערבבים. 8מוסיפים חצי כוס מים, מעבירים לאש גבוהה, מוסיפים את גרגרי החומוס, ומכסים. 9מבשלים 25 דקות על אש נמוכה, ומערבבים כל כמה דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |