1ממיסים את החמאה על מחבת רחבה מעל להבה בינונית. מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה. מסירים את המחבת מהאש ומניחים בצד. (אם השום ממשיך להיטגן, זה בסדר גמור).
2מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר. מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי ההוראות על האריזה. מרוקנים את רוב מי הבישול ושומרים חצי כוס ממי הפסטה בצד.
3מחזירים את הפסטה המסוננת לסיר, מוסיפים את חמאת השום, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מוסיפים חצי כוס פרמזן ואת חצי כוס מי הפסטה וממשיכים לערבב בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.
4מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה, מוסיפים מעל את יתרת הפרזמן ומגישים חם.
* מקור המתכון מאתר Munchies