אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פסטה עם שום ופרמזן

אם יש משהו שאנחנו אוהבים במיוחד, בטח בימי חול, זה מתכונים שאפשר לתקתק תוך פחות מחצי שעה. ברגע ששמנו יד על מתכון הפסטה המבריק הזה, עזבנו הכל ורצנו לרכוש חבילת אטריות דקיקות שהפכו תוך דקות לחגיגה מושחתת

|mako אוכל| פורסם07:00
אטריות עם שום וחמאה (צילום: sutterstock)
צילום: sutterstock
Rating:4.5330reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • חבילת ספגטי (הכי דק שיש)
  • 60 גרם חמאה (ללא מלח)
  • 7 שיני שום, קצוצות
  • מלח
  • פלפל שחור
  • שלושת רבעי כוס גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1ממיסים את החמאה על מחבת רחבה מעל להבה בינונית. מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה. מסירים את המחבת מהאש ומניחים בצד. (אם השום ממשיך להיטגן, זה בסדר גמור).

2מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר. מוסיפים את האטריות ומבשלים לפי ההוראות על האריזה. מרוקנים את רוב מי הבישול ושומרים חצי כוס ממי הפסטה בצד.

3מחזירים את הפסטה המסוננת לסיר, מוסיפים את חמאת השום, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מוסיפים חצי כוס פרמזן ואת חצי כוס מי הפסטה וממשיכים לערבב בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.

4מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה, מוסיפים מעל את יתרת הפרזמן ומגישים חם.

* מקור המתכון מאתר Munchies

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il