
המצרכים :לבלינצ'ס:
לטיגון:
למילוי:
אופן ההכנה:1הבלינצ'ס: טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הבלינצ'ס לבלילה חלקה. 2מחממים מחבת ומשמנים בחמאה. יוצקים מצקת מהבלילה ומטים את המחבת לצדדים עד שהבלילה מכסה את כולה. 3מטגנים עד הזהבה, הופכים ומטגנים מהצד השני. 4המילוי: מטגנים קלות את השום הכתוש ומוסיפים את התרד. מטגנים עד שרוב הנוזלים של התרד מתאדים, מתבלים במלח ופלפל ומצננים לחלוטין. 5מוסיפים את הגבינות ומערבבים. 6מילוי הבלינצ'ס: מניחים את הבלינצ'ס עם הצד המוזהב כלפי מעלה, מניחים כף מהמלית ומשטחים לאורך הבלינצ'ס. מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים לגליל. 7מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים את הבלינצ'ס משני הצדדים עד שהם זהובים והמלית חמה. מורחים בחמאה ומגישים. תומר אומנסקי הוא זוכה "בייק אוף" ישראל ומעביר סדנאות אפייה.זה האינסטגרם שלו _OBJ** ניתן להגיש עם שמנת חמוצה וסלט רענן. ** לאופציה מתוקה: מערבבים חצי קילו גבינה לבנה, רבע כוס סוכר, 40 גרם פודינג וניל (4 כפות גדושות) ו-40 גרם קורנפלור (4 כפות גדושות) עם שקית סוכר וניל וביצה. ממלאים ומטגנים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |