
המצרכים :לבלינצ'ס:
לטיגון:
למילוי:
אופן ההכנה:1 הבלינצ'ס: טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הבלינצ'ס לבלילה חלקה. 2 מחממים מחבת ומשמנים בחמאה. יוצקים מצקת מהבלילה ומטים את המחבת לצדדים עד שהבלילה מכסה את כולה. 3 מטגנים עד הזהבה, הופכים ומטגנים מהצד השני. 4 המילוי: מטגנים קלות את השום הכתוש ומוסיפים את התרד. מטגנים עד שרוב הנוזלים של התרד מתאדים, מתבלים במלח ופלפל ומצננים לחלוטין. 5 מוסיפים את הגבינות ומערבבים. 6 מילוי הבלינצ'ס: מניחים את הבלינצ'ס עם הצד המוזהב כלפי מעלה, מניחים כף מהמלית ומשטחים לאורך הבלינצ'ס. מקפלים את הצדדים פנימה ומגלגלים לגליל. 7 מחממים מחבת עם חמאה ומטגנים את הבלינצ'ס משני הצדדים עד שהם זהובים והמלית חמה. מורחים בחמאה ומגישים. תומר אומנסקי הוא זוכה "בייק אוף" ישראל ומעביר סדנאות אפייה. זה האינסטגרם שלו ** ניתן להגיש עם שמנת חמוצה וסלט רענן. ** לאופציה מתוקה: מערבבים חצי קילו גבינה לבנה, רבע כוס סוכר, 40 גרם פודינג וניל (4 כפות גדושות) ו-40 גרם קורנפלור (4 כפות גדושות) עם שקית סוכר וניל וביצה. ממלאים ומטגנים.
|