1 מערבבים בקערה את כל הגבינות לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים, מלח, פלפל שחור ואת עלי התרד הקצוצים ומערבבים.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות.
3 פורסים עלה פילו על משטח נוח לעבודה ומברישים בשמן זית. מעבירים לתבנית, ואם השוליים נשארים בחוץ מקפלים אותם פנימה.
4 חוזרים על הפעולה עם שני עלים נוספים.
5 מברישים עלה פילו נוסף בשמן זית ומקמטים אותו, אבל לא לגמרי. מניחים אותו על העלים שבתבנית באופן מרושל. חוזרים על הפעולה עם שני העלים הנוספים. העלים המקומטים צריכים להיות מפוזרים בתבנית ולא צמודים זה לזה.
6 מוזגים את בלילת הגבינה על ובין כל עלי הפילו, ואופים 30-35 דקות, עד להזהבה.
>> עוד על גבינות והחלפות כאן
מאפה פילו גבינות | צילום:
נופר צור, mako אוכל
בתיאבון!