אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

כרובית ברוטב חמאה

מתכון צמחוני לכרובית ברוטב חמאה ופירורי לחם. תוספת פצצה לכל ארוחה

|מועצת הבקר והחלב| פורסם07:58
כרובית בחמאה (צילום: JoeGough, Istock)
צילום: JoeGough, Istock
Rating:4.418reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 כרובית יפה במשקל 1/2 ק"ג בערך
  • 1 כפית מלח
  • 4 כפות פירורי לחם
  • 4 כפות חמאה

אופן ההכנה:

1להכניס את הכרובית השלמה לסיר כשצדה החתוך כלפי מטה. להוסיף את המלח ומים כדי כיסוי הכרובית. 2. להביא לידי רתיחה, להקטין את האש ולבשל עד שהכרובית תתרכך אך לא תתפורר (כ-20 דקות). 3. להוציא את הכרובית ולהניח על מסננת. 4. לקלות את פירורי הלחם במחבת יבשה, עד שישחימו קצת. להוסיף את החמאה, לערבב היטב ולהסיר מיד מעל האש. 5. להניח את הכרובית בצלחת הגשה לצקת עליה את הרוטב ולהגיש.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il