1מחממים תנור או טוסטר אובן לחום של 200 מעלות.2. חותכים את הדלעת לקוביות גסות ומבשלים במים חמים כ-10 דקות. מוציאים ומניחים בצד לצינון. 3. מערבבים את הקוטג', היוגורט, הגבינה הבולגרית, הביצים, הקמח והתבלינים בקערה גדולה.4. מגררים בפומפייה את הדלעת והקישוא לתוך הקערה, ומערבבים היטב.5. משמנים תבנית אפייה (פיירקס) בספריי שמן ויוצקים את תוכן הבלילה לתוכה. מקשטים עם פרוסות פלפל אדום מעל. 7. אופים 60 דקות, עד שהפשטידה משחימה, וקיסם הננעץ במרכז התבנית יוצא יבש.8. חותכים את הפשטידה ל-4 חלקים, כל חלק שווה 200 קלוריות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* מיכל נוי היא דיאטנית ברשתסטודיו Cרעננה