אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

עד 500 קלוריות: פשטידת ירקות דיאטטית

רואים את התבנית הזאת? תאמינו או לא, היא מכילה 4 מנות נדיבות (מאוד), שבכל אחת מהן 200 קלוריות בלבד. יופי של ארוחה לדיאטה

|mako אוכל| פורסם08:55
פשטידת ירקות דיאטטית (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.682reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • גביע (250 גרם) קוטג' 3%
  • גביע (200 גרם) יוגורט 3%
  • 100 גרם גבינה בולגרית (מעודנת) 5%
  • 2 ביצים
  • 1/2 2 כפות קמח
  • 400 גרם דלעת
  • קישוא בינוני
  • פלפל אדום (לקישוט)
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור
  • ספריי שמן

אופן ההכנה:

1מחממים תנור או טוסטר אובן לחום של 200 מעלות.2. חותכים את הדלעת לקוביות גסות ומבשלים במים חמים כ-10 דקות. מוציאים ומניחים בצד לצינון. 3. מערבבים את הקוטג', היוגורט, הגבינה הבולגרית, הביצים, הקמח והתבלינים בקערה גדולה.4. מגררים בפומפייה את הדלעת והקישוא לתוך הקערה, ומערבבים היטב.5. משמנים תבנית אפייה (פיירקס) בספריי שמן ויוצקים את תוכן הבלילה לתוכה. מקשטים עם פרוסות פלפל אדום מעל. 7. אופים 60 דקות, עד שהפשטידה משחימה, וקיסם הננעץ במרכז התבנית יוצא יבש.8. חותכים את הפשטידה ל-4 חלקים, כל חלק שווה 200 קלוריות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* מיכל נוי היא דיאטנית ברשתסטודיו Cרעננה

>> בואו להירשם לסדנת בישול לשבועות בהנחיית מיטב השפים - ללא תשלום!>> לכל המתכונים לשבועות
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il