אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

קדרת ירקות וחומוס באריסה

גן עדן לצמחונים: מגישים עם קוסקוס או בורגול וסוגרים יופי של ארוחה

|"המטבח הצמחוני", על השולחן| פורסם18:22
קדרת ירקות וחומוס באריסה (צילום: דן לב,
צילום: דן לב, "המטבח הצמחוני", על השולחן
Rating:4.775reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 חציל, חתוך לקוביות בגודל 4-3 ס"מ
  • 2 פלפלים, חתוכים לקוביות בגודל 4-3 ס"מ
  • 1 דלורית, חתוכה לקוביות בגודל 4-3 ס"מ
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
  • 2 כפות אריסה או (הריסה)
  • 3 כפות שמן זית
  • להגשה: צרור כוסברה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מערבבים בתבנית את כל המרכיבים למעט כוסברה.

3אופים כחצי שעה, או עד שהכל רך.

4מוציאים לצלחת הגשה, מפזרים כוסברה ומגישים חמים או בטמפ' החדר עם בורגול או קוסקוס ליד.

>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il