אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

לביבות תרד

את הלביבות האלו אמנם מכינים על מחבת, אבל אין כאן טיגון של ממש שהורס את המרכיבים הטובים שיש בתוכן: תרד, גבינה בולגרית, קוואקר, שום ועוד. ביסים ירוקים וטעימים של בריאות

|mako אוכל| פורסם07:55
לביבות תרד (צילום: אסתי רותם, mako אוכל)
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
Rating:4.764reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (16 מנות):

  • 400 גרם תרד קפוא
  • 2 ביצים
  • 200 גרם גבינה בולגרית מעודנת
  • 3/4 כוס קוואקר
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כפית מלח גס

אופן ההכנה:

1מפשירים בקערה את התרד וסוחטים אותו מנוזלים. מפוררים את הגבינה. מערבבים היטב את כל החומרים ומניחים לעשרים דקות.

2משמנים קלות בשמן זית מחבת בעלת ציפוי נגד הידבקות. יוצרים כדורים מעט גדולים יותר מכדור פינג-פונג. משטחים כל כדור לצורת לביבה. מטגנים על להבה בינונית 3-4 דקות עד להשחמת צד אחד, הופכים ל-3-4 דקות נוספות ומוציאים מהמחבת.

3מגישים בתוספת יוגורט עם מעט שמן זית ומלח גס.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il