
לביבות תרדאת הלביבות האלו אמנם מכינים על מחבת, אבל אין כאן טיגון של ממש שהורס את המרכיבים הטובים שיש בתוכן: תרד, גבינה בולגרית, קוואקר, שום ועוד. ביסים ירוקים וטעימים של בריאות![]() צילום: אסתי רותם, mako אוכל |
המצרכים (16 מנות):
אופן ההכנה:1מפשירים בקערה את התרד וסוחטים אותו מנוזלים. מפוררים את הגבינה. מערבבים היטב את כל החומרים ומניחים לעשרים דקות. 2משמנים קלות בשמן זית מחבת בעלת ציפוי נגד הידבקות. יוצרים כדורים מעט גדולים יותר מכדור פינג-פונג. משטחים כל כדור לצורת לביבה. מטגנים על להבה בינונית 3-4 דקות עד להשחמת צד אחד, הופכים ל-3-4 דקות נוספות ומוציאים מהמחבת. 3מגישים בתוספת יוגורט עם מעט שמן זית ומלח גס. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלתסטודיו תופיניםלשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |