אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פנה עם פסטו וגבינת פקורינו

מנה איטלקית מפנקת של פסטה בטעמי בזיליקום ושום וגבינה מפוררת מעל

|טיב טעם| פורסם14:58
פנה עם פסטו וגבינת פקורינו (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:4.418reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 100 גרם גבינת פקורינו פרוסה לפרוסות דקות או מגורדת

  • 500 גרם פסטה פנה
  • 7 כפות יפות של רוטבפסטו
  • 3-4 שיני שום (אופציונלי)
  • כמה עלי בזיליקום או פטרוזיליה טריים, לקישוט

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים ומלח בסיר גדול, ומבשלים בהם את הפנה עד מידת "אל דנטה" – כמעט מבושל.

2במחבת מתאים, מזליפים מעט שמן זית, ומטגנים בו את הפסטו עם הפסטה המוכנה. ניתן להוסיף שום כתוש.

3מעבירים את הפנה בפסטו לצלחות הגשה, מפוררים, מפזרים מעל את הגבינה ומקשטים בבזיליקום טרי.

* ניתן להשתמש גם בפרמז'ן איכותי, במקום הפקורינו.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il