אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

אגרול אפוי

אם לא עניין השומן והקלוריות, היינו פותחים כל ארוחת צהריים באיזה שניים-שלושה אגרולים טובים, בשביל להתניע. עכשיו, כשלמדנו איך מכינים אגרול בתנור, אנחנו לגמרי מתכוונים לתת לזה צ'אנס

|mako אוכל| פורסם10:53
Rating:4.2147reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל-10 אגרולים:

  • 10 עלי סיגר, מופשרים לפי הוראות היצרן
  • תרסיס שמן

למילוי:

  • 1 בצל, פרוס דק
  • חצי חבילת טופו, מגוררת
  • 3 כפות שמן זית
  • חצי כרוב קטן, פרוס דק
  • 3 גזרים קטנים, מגוררים
  • חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ גס
  • 2 גבעולי בצל ירוק, פרוסים דק
  • 5 כפות רוטב סויה
  • חצי כפית שמן שומשום
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 1 שן שום, כתושה
  • פלפל שחור גרוס

לפיזור והגשה:

  • שומשום לבן ושחור
  • כמה פרוסות של פלפל צ'ילי
  • בצל ירוק, קצוץ דק
  • רוטב צ'ילי מתוק

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-190 מעלות.

2מטגנים במחבת בצל וטופו עד הזהבה. מוסיפים את שאר מרכיבי המילוי. ממשיכים להקפיץ עוד 5 דקות עד לריכוך של הכרוב והגזר. טועמים ומתקנים תיבול.

3מניחים עלה סיגר על משטח העבודה, מסדרים 2 כפות מילוי בתחתיתו, מקפלים את שני הצדדים על המילוי ומגלגלים (כמו בסרטון).

4מסדרים את האגרולים בתבנית כשהם צמודים אחד לשני.

5מרססים מעט שמן, מפזרים שומשום לבן ושחור ומכניסים לתנור ל-20 דקות, או עד הזהבה.

6מזלפים צ'ילי מתוק, מפזרים בצל ירוק ופלפל צ'ילי ומגישים.

עוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

אגרול אפוי מבצק סיגראגרול אפוי מבצק סיגר|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il