
שווארמה כרוביתאחרי שסטייק הכרובית הפך למנה אהובה, ולא רק בקרב צמחונים, הגיעה תורה של השווארמה כרובית לקבל את מרכז הבמה. בפיתה, בגט, ג'בטה או צלחת - תפרתם ארוחת צהריים לתפארת |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מפרקים את פרחי הכרובית וחותכים אותם לפרוסות יחסית דקות. 2מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל יחד עם הכרובית, עד שהכרובית מתרככת ומזהיבה (הוסיפו חצי כוס מים, זה יעזור לכרובית להתרכך בקלות). 3מוסיפים תבלינים יבשים, מערבבים, טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך. 4מרכיבים את המנה בלאפה, פיתה, ג'בטה או צלחת. העיקר שיהיו טחינה ועמבה בנדיבות. שווארמה כרובית|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |