
סירות תפוחי אדמה בתנור ברוטב לימוניאנחנו מכירים ים שיטות להכין תפוחי אדמה, אבל את זאת לא הכרנו ואנחנו לגמרי מתכוונים לאמץ. חותכים לפלחים, מתבלים וצולים, אבל לא סתם כך אלא עם קצת מים רותחים בתבנית. התוצאה: פריכות משגעת לצד רכות מופתית |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים (מעין סירות). 3מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית מעט עמוקה ומוסיפים שמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס, אורגנו, מיץ לימון ושום. מערבבים. 4שופכים את המים הרותחים על תפוחי האדמה ומערבבים שוב. 5צולים בתנור החם ללא כיסוי שעה עד שעה ורבע, עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה סירות תפוחי אדמה ברוטב לימוני. נסו את טיפ המים הרותחים!|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! תגיות:תפוחי אדמה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |