אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

גראטן של בטטה, שום ומרווה

מאפה בטטה קרמי ומתקתק

|"המטבח הצמחוני", על השולחן| פורסם17:34
גראטן של בטטה, שום ומרווה (צילום: דן לב, על השולחן)
צילום: דן לב, על השולחן
Rating:3.84reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 בטטות גדולות פרוסות דק בעזרת קולפן

  • 150 גרם גבינת גאודה עם זרעי כמון מגוררת גס
  • 8 שיני שום חתוכות גס
  • 5 עלי מרווה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2. מערבבים פיסות בטטה עם גבינה, שום, מרווה, מלח, פלפל ושמן זית. 3. מניחים בתבנית ואופים כחצי שעה או עד שמתרכך, מזהיב בקצוות ומבעבע. * גיוון: מחליפים את הבטטה בדלעת או בדלורית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il