אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

מקרוני אנד צ'יז

מתכון לפשטידת פסטה וגבינה בחצי מכמות הקלוריות הרגילה. שווה

|mako אוכל| פורסם12:03
מקרוני אנד צ'יז דל קלוריות (צילום: אופיר שפר)
צילום: אופיר שפר
Rating:4.454reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 6 ספלים של פסטה מבושלת (300 גרם)
  • 2 גביעי קוטג' 5%
  • 200 גרם גבינת באפלו עיראקית 4%, מגורדת (אפשר גם עמק 5%, אבל הבאפלו יותר טעימה ובדרך כלל יש אותה במעדנייה של הסופר)
  • 100 גרם גבינת צ'דר מגורדת
  • 4 ביצים
  • תרסיס שמן קנולה

לפיזור מעל:

  • 4 כפות פרמזן מגורדת
  • 100 גרם גבינת באפלו עיראקית 4%, מגורדת (אפשר גם עמק 5%, אבל הבאפלו יותר טעימה ובדרך כלל יש אותה במעדנייה של הסופר)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות ומרססים תבנית גדולה בשמן קנולה.

2מערבבים בכלי גדול את כל החומרים לבלילה אחידה, ומשטחים בכלי.

3מפזרים מעל גבינת באפלו (היא מתנהגת בדיוק כמו מוצרלה) ואת הפרמזן.

4אופים כ-40 דקות, מצננים מעט ומחלקים ל-6 חתיכות גדולות ומשביעות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il