אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פשטידת קישואים פרווה

לפשטידת קישואים אולי אין מוניטין נוצץ במיוחד, אבל בכל פעם מחדש היא גורפת אין סוף מחמאות ובקשות למתכון. מה לעשות שקישואים כל כך טעימים (ולא מוערכים מספיק), שהם באמת לא זקוקים להמון, הנה בדיוק ככה

|mako אוכל| פורסם13:00
פשטידת קישואים פרווה (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.759reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 4 קישואים בינוניים שטופים בקליפתם
  • 2 בצלים לבנים גדולים פרוסים גס
  • 2 בצלים סגולים פרוסים גס
  • כרישה פרוסה דק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 4 ביצים L
  • 3 כפות קמח לבן (בפסח: קמח ללא גלוטן או קמח מצה)
  • כפית אבקת אפייה

לטיגון:

  • כ-4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1חממים תנור ל-180 מעלות.

2מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצלים והכרישה כ-10 דקות תוך כדי תיבול וערבוב מדי פעם.

3פורסים את הקישואים לפרוסות בינוניות ומוסיפים למחבת.

4מתבלים וממשיכים לטגן את הקישואים והבצלים עד הזהבה קלה.

5מצננים את הירקות ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה ביצים, קמח ואבקת אפייה. ומערבבים הכל יחד.

6מעבירים את הבלילה לתבנית בקוטר 26-28 ס"מ משומנת קלות ואופים בתנור עד הזהבה (כ-40 דקות).

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il