
פשטידת קישואים פרווהלפשטידת קישואים אולי אין מוניטין נוצץ במיוחד, אבל בכל פעם מחדש היא גורפת אין סוף מחמאות ובקשות למתכון. מה לעשות שקישואים כל כך טעימים (ולא מוערכים מספיק), שהם באמת לא זקוקים להמון, הנה בדיוק ככה![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :
לטיגון:
אופן ההכנה:1חממים תנור ל-180 מעלות. 2מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצלים והכרישה כ-10 דקות תוך כדי תיבול וערבוב מדי פעם. 3פורסים את הקישואים לפרוסות בינוניות ומוסיפים למחבת. 4מתבלים וממשיכים לטגן את הקישואים והבצלים עד הזהבה קלה. 5מצננים את הירקות ומעבירים לקערה. מוסיפים לקערה ביצים, קמח ואבקת אפייה. ומערבבים הכל יחד. 6מעבירים את הבלילה לתבנית בקוטר 26-28 ס"מ משומנת קלות ואופים בתנור עד הזהבה (כ-40 דקות). בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |