אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פסטה קפרזה

רוטב פסטו מפנק וכדורי מוצרלה

|מועדון ארוחת הערב| פורסם11:56
רוטב פסטו בקערה לבנה מקושט בצנוברים ועלי בזיליקום (צילום: Drosera, Istock)
צילום: Drosera, Istock
Rating:1.414reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לפסטו

  • שליש כוס שמן

  • 3 צרורות בזיליקום
  • שן שום כתושה
  • 100 גרם פרמזן מגורדת דק
  • 100 גרם צנוברים קלויים במעט שמן זית
  • מלח
  • פלפל

לפסטה

  • חצי חבילת פסטה פוסילי או פנה

  • חצי חבילת עגבניות שרי חצויות
  • 200 גרם מסונן של מוצרלה בייבי חצויים או פניני מוצרלה
  • צרור עלי רוקט קרועים לחצי

אופן ההכנה:

הכנת הפסטו:טוחנים דק את כל המצרכים לפסטו עד שמתקבל ממרח

הרכבת המנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן2. מערבבים את הפסטה המוכנה עם הפסטו ומוסיפים את השרי, המוצרה ואת עלי הרוקט, מערבבים ומגישים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il