1 מערבבים את הבצל ותפוחי האדמה המגוררים וסוחטים היטב בין כפות הידיים.
2 מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
3 מחממים את האייר פרייר ל-200 מעלות.
התפודים והבצל | צילום:
צילום ביתי
מגבת הנייר נשארה יבשה לגמרי! | צילום:
צילום ביתי
4 מכינים לביבות לא גדולות, מרססים את הסלסילה של הנינג'ה בספריי שמן ומסדרים אותן בסלסילה בשכבה אחת. מרססים ספריי שמן גם מלמעלה.
5 מטגנים באוויר חם כ-6 דקות, הופכים ומטגנים 6 דקות נוספות.
6 זוללים מיד.
גרסת הלביבות הדקות | צילום:
צילום ביתי
ואלה הלביבות הקלאסיות
כל מתכוני הלביבות
מתכונים לחנוכה
הערות
- לנו הכמות הזאת של הלביבות לקחה שני סיבובים באייר פרייר. זה עדיין לא הרבה זמן, אבל אל תצפו להכין הכל במכה אחת.
- מי שמעדיפים לביבות בשרניות - שיכינו אותן בעובי כמו בתמונה העליונה. אם הפריכות חשובה לכם יותר - הכינו אותן דקות יותר, רק שימו לב שלא יוצאים שוונצים של תפוח אדמה מגורר, כי הם עלולים להישרף.
- לא כדאי לוותר על הבצל. בהיעדר טעמי הטיגון, התפקיד שלו אפילו גדל.
- אל תוותרו על כף השמן בתוך הבלילה. האייר פרייר מייבש, צריך לתת לו קונטרה.
- אפשר ומומלץ לרסס את הלביבות בשמן גם באמצע הדרך, אחרי שהופכים אותן.
- ואפשר כמובן להוסיף תבלינים לפי הטעם והחשק.