אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

תבשיל מהיר של ארטישוק ירושלמי

מוקפץ במחבת עם חלב קוקוס

|מסעדת אוליב ליף| פורסם13:53
ארטישוק ירושלמי (צילום: MarkFGD, Istock)
צילום: MarkFGD, Istock
Rating:4.243reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 30 גרם חמאה

  • 3 כפות שמן תירס
  • 1 שן שום קלופה וקצוצה
  • 1/2 גרם זעפרן
  • 6 י"ח ארטישוק ירושלמי ( 600 גרם)
  • 1/2 פחית של חלב קוקוס
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1קולפים את הארטישוק וחותכים לטבעות בעובי של 1/4 ס"מ חשוב לקלוף ומיד להשתמש שלא ישחיר (שמירה במים תקשה את הארטישוק- לא מומלץ) 2. מחממים מחבת עם חמאה ושמן תירס ומוסיפים את השום. לאחר כ- 20 שניות מוסיפים את הארטישוק ומקפיצים במחבת כ- 5 דקות. 3. מוסיפים חלב קוקוס, מלח, פלפל, וזעפרן ומבשלים על להבה בינונית עוד כ- 10 דקות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il