
תבשיל מהיר של ארטישוק ירושלמימוקפץ במחבת עם חלב קוקוס![]() צילום: MarkFGD, Istock |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1קולפים את הארטישוק וחותכים לטבעות בעובי של 1/4 ס"מ חשוב לקלוף ומיד להשתמש שלא ישחיר (שמירה במים תקשה את הארטישוק- לא מומלץ) 2. מחממים מחבת עם חמאה ושמן תירס ומוסיפים את השום. לאחר כ- 20 שניות מוסיפים את הארטישוק ומקפיצים במחבת כ- 5 דקות. 3. מוסיפים חלב קוקוס, מלח, פלפל, וזעפרן ומבשלים על להבה בינונית עוד כ- 10 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |