אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

סלט עלי זעתר טרי

מתכון לסלט צנונית, זעתר טרי וגבינה ברוטב ויניגרט

|mako אוכל| פורסם14:57
סלט עלי זעתר (צילום: Kris Timken, GettyImages IL)
צילום: Kris Timken, GettyImages IL
Rating:3.817reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • חופן עלי זעתר טריים
  • 8 צנוניות חתוכות לרבעים
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצה
  • 100 גרם גבינת פקורינו

לרוטב הויניגרט

  • 1/2 שן שום כתוש
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • 1 כפית סומק

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את עלי הזעתר ומייבשים. 2. בקערה שמים את עלי הזעתר ומוסיפים את הצנוניות חתוכות לרבעים. 3. בקערה קטנה שמים את כל מרכיבי הויניגרט ומערבבים במטרפה. 4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. 5. מגלפים בעזרת קולפן ירקות מהגבינה ומפזרים מעל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il