
סלט עלי זעתר טרימתכון לסלט צנונית, זעתר טרי וגבינה ברוטב ויניגרט![]() צילום: Kris Timken, GettyImages IL |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב הויניגרט
אופן ההכנה:1שוטפים היטב את עלי הזעתר ומייבשים. 2. בקערה שמים את עלי הזעתר ומוסיפים את הצנוניות חתוכות לרבעים. 3. בקערה קטנה שמים את כל מרכיבי הויניגרט ומערבבים במטרפה. 4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים. 5. מגלפים בעזרת קולפן ירקות מהגבינה ומפזרים מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |