אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

קציצות ברוקולי ושקדים

קציצות צמחוניות מעולות עם מיונז, אשר ישמר את מרקם המנה ויעניק לה מראה טרי ועסיסי

|mako אוכל| פורסם17:20
קציצות ברוקולי ושקדים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:516reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 700 גרם ברוקולי (רק הפרחים)
  • 150 גרם מקלות שקדים
  • 1 בצל מגורר
  • 3 כפות מיונז
  • 150 גרם פרמזן, מגוררת גס
  • 5 כפות פירורי לחם
  • 1/2 כוס שיבולת שועל
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מבשלים את הברוקולי במים כ-15 דקות, עד ריכוך. מסננים ומעבירים לקערה.

2קולים את השקדים על מחבת חמה 30-50 שניות.

3מועכים את הברוקולי בקערה או בבלנדר, מוסיפים את השקדים, הבצל, המיונז, הפרמזן, פירורי הלחם, שיבולת השועל (או הקוואקר), המלח והפלפל. אם התערובת רטובה מדי מוסיפים עוד שיבולת שועל.

4יוצרים מהתערובת קציצות בגודל של משמש, משטחים אותן מעט ומטגנים כ-2 דקות מכל צד. מוציאים לצלחת עם נייר סופג ומגישים עם סלט קצוץ מתובל בשמן זית ולימון טרי.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il