אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

ספגטי עם קישואים ולימון

חצי שעה והיא שלכם: הפסטה הכי קיצית, טעימה וכיפית שיש. אנחנו מכינים אותה כבר שנים, עכשיו גם אתם יכולים

|mako אוכל| פורסם17:04
פסטה קישואים (צילום: שי צברי)
צילום: שי צברי
Rating:4.147reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם ספגטי
  • 8 קישואים קטנים ומוצקים פרוסים דק לעיגולים
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • גרידה ומיץ מלימון אחד
  • מעט פלפל שאטה גרוס (לא חובה)
  • 5 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה בהרבה מים עם מלח.

2מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים שום. כשהשום מעלה מעט ריח מוסיפים את הקישואים והשאטה ומערבבים. מטגנים-מערבבים עד שהקישואים מוכנים אך עדיין פריכים, כ-5 דקות. מניחים בצד עד שהפסטה מוכנה.

3מערבבים את הקישואים עם הפסטה, מוסיפים את גרידת הלימון והמיץ, טועמים ומתקנים תיבול. לפני ההגשה יוצקים מעל מעט שמן זית טרי. מגישים עם גבינת פרמזן/קשקבל מגוררת, אם יש.

>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il