
לביבות גבינה ברוטב עגבניות יוונילביבות קטנות ושובבות, שאיך שהן מגיעות מהמחבת לצלחת מתחילות להיעלם במסתוריות. מעולות כנשנוש קטן של אחר הצהריים או של בוקר, או של היי, למה לא עכשיו בעצם? יאללה, התחלנו לערבב וזה תכף מוכן![]() צילום: דניאל לילה, סגנון: עמית פרבר, מחלבות גד |
המצרכים (10 מנות):ללביבות:
לרוטב העגבניות:
לרוטב רוזה (אם רוצים):
אופן ההכנה:1מכינים את הלביבות: מערבבים את הגבינות בקערה עם יתר חומרי הלביבות, מכסים בניילון ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות. 2מכינים את רוטב העגבניות: מרסקים את העגבניות ומעבירים לסיר קטן. מוסיפים את יתר חומרי הרוטב, מערבבים ומבשלים כרבע שעה על אש בינונית-נמוכה. טועמים ומתקנים תיבול. מצננים. 3לרוטב רוזה (אם רוצים): מערבבים חצי מכמות רוטב העגבניות שהכנו עם היוגורט. 4מטגנים את הלביבות: מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית, יוצרים לביבות בעזרת ידיים רטובות או משומנות, מקמחים מעט ומטגנים 3-2 דקות מכל צד, עד להזהבה והתייצבות. 5מגישים את הלביבות חמות או בטמפרטורת החדר לצד רוטב העגבניות או שני סוגי הרטבים - עגבניות ורוזה. תגיות:לביבות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |