1 מבשלים את הברוקולי במיקרוגל (או חולטים במים רותחים) 3-4 דקות, עד שהוא מתרכך מעט. מקררים וקוצצים דק. מסננים היטב מנוזלים מיותרים.
2 מערבבים את כל החומרים בקערה ומניחים מכוסה לחצי שעה.
3 יוצרים קציצות מהתערובת ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. יש להפוך בעדינות, כדי שהקציצות לא יתפרקו.
4 מגישים לצד יוגורט מתובל בשום, שמן זית ומלח.
* אפשר להוסיף לקציצות 3 כפות גבינה בולגרית מגוררת.
* אפשר לאפות במקום לטגן: יוצרים קציצות בידיים משומנות מעט ומניחים על נייר אפייה משומן. אופים ב-200 מעלות עד שהקציצות מזהיבות, הופכים ואופים עד להשחמה.