אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פוקצ'ה גבינה ותאנים עם טריק

מסתבר שבשביל מאפה טעים ברמת הפוקצ'ה לא באמת חייבים להתפיח בצק שמרים - אפשר בכיף להרכיב את התוספות על בצק מלאווח שנשאר במקפיא. התוצאה - זהב

|mako אוכל| פורסם07:21
מאפה מלאווח עם תאנים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

העונה של הפרי המקסים הזה, שיש לו צבעים משגעים וטעם עמוק ומתוק, עוד לא נגמרה, ולכם יש עדיין הזדמנות ליהנות ממאפה טעים שמצריך בסך הכל חמש דקות עבודה – ולתנור. אם אתם רוצים, אתם מוזמנים להוסיף עוד גבינות ועוד ירקות לפי טעמכם.

המצרכים (2 מנות):

  • 2 יחידות מלאווח
  • 150 גרם גבינה בולגרית
  • 1 בצל סגול חתוך לפרוסות
  • 2 תאנים חתוכות לפרוסות
  • 3 ענפים קטנים של טימין (קורנית)
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1בתבנית אפייה עם נייר אפייה מניחים את בצק המלאווח.

2מפוררים את הגבינה והבצל מעל, מניחים את התאנים והטימין ומזליפים מעט שמן זית.

3מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-12-15 דקות, עד שהמאפה זהוב.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו קציצות טופו ובורגול

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il