
המצרכים (1 מנות):לבצק:
לפיצה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 200 מעלות על תוכנית טורבו. 2מערבבים בקערה את הקמח, היוגורט, השמן והמלח. מעבירים למשטח עבודה מקומח ולשים אותו מעט עד שהוא הופך לבצק אחיד. 3פותחים את הבצק בעזרת הידיים (או בעזרת מערוך) לעיגול דקיק בקוטר של כ-18 ס"מ. הבצק נראה דקיק מאוד, אבל תופח בתנור. מעבירים את הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה. 4מורחים על הבצק רוטב עגבניות, מפזרים מעל גבינה מגוררת ומעליה מניחים אילו תוספות שרוצים. 5אופים כ-15 דקות, עד שהגבינה נמסה והבצק מזהיב בשוליים. מגישים מיד. >> לבלוג של עידית -טעים! פיצות אישיות מבצק ללא שמרים|צילום: עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכלהערות: * הבצק מתנהג קצת אחרת אם מזג האוויר חם או קר. אם אתם מרגישים שהבצק דביק מדי - תוסיפו עוד קצת קמח. * אם רוצים להשתמש ברוטב עגבניות ביתי מהיר, אפשר לטחון 2 עגבניות טריות עם כף גדושה של רסק עגבניות, שן שום קטנה, שמן זית וקורט מלח. ברוטב שנשאר אפשר להשתמש כמטבל לפיצה. תגיות:פיצה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |