אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

ארוחה בחצי שעה: קציצות טופו ובורגול

אנחנו מתים על קציצות, אבל מה לעשות שלפעמים, בעיקר בין ארוחת חג אחת לשנייה, הבטן מתחננת למשהו יותר קליל. הפתרון: קציצות צמחוניות של בורגול עם בצל ירוק ונענע, שלא יכבידו עליכם יותר מדי לפני החג הבא

|mako אוכל| פורסם08:15
קציצות טופו ובורגול (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.233reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

עלות: כ-30 שקלים

המצרכים :

  • 250 גרם בורגול
  • 300 גרם טופו, מגורר
  • חופן נענע, קצוצה
  • 3 יחידות בצל ירוק, קצוץ
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • 1 כף פירורי לחם
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • מלח
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1משרים את הבורגול כ-10 דקות במים, מסננים וסוחטים היטב.

2מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה.

3יוצרים קציצות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות.

* המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בשבוע שעבר הכנו כנפי עוף ברוטב ברביקיו

>> כל המתכונים עד 60 שקל ו-60 דקות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il