אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

נודלס עם קרם קוקוס וחמאת בוטנים

איך מרימים מנה של מסעדה בחמש דקות עבודה, אתם שואלים? ממש ככה: בלי יותר מדי קיצוצים, אבל כן עם ערימות של טעם ומרקם עשיר. היום לצהריים נכין נודלס עם קרם קוקוס וחמאת בוטנים ונתענג על כל ביס וביס

|mako| פורסם09:42
Rating:4.824reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (1 מנות):

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 פרוסת ג'ינג'ר, מגוררת
  • 1 בצל ירוק, חתוך גס
  • 250 מ''ל קרם קוקוס
  • 2-3 כפות חמאת בוטנים
  • 2 כפות רוטב סויה
  • מעט שמן שומשום
  • נודלס מוכנות להקפצה

להגשה:

  • עלי כוסברה
  • פרוסות פלפל צ'ילי אדום

אופן ההכנה:

1במחבת מחוממת שמים שמן זית, שום כתוש, ג'ינג'ר מגורר ובצל ירוק. מערבבים למשך דקה.

2מוסיפים סויה, קרם קוקוס, חמאת בוטנים ושמן שומשום. מערבבים.

3מוסיפים למחבת עם הרוטב את הנודלס, ומערבבים עד שהוא מצפה אותם.

4מגישים עם כוסברה טרייה ופלפל צ'ילי אדום.

** אפשר להוסיף למנה עוף או טופו בשלב ההתחלתי.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלולבאינסטגרם של יעל קצב

אובטיקטוקהמהמם שלה

נודלס בקרם קוקוס וחמאת בוטניםנודלס בקרם קוקוס וחמאת בוטנים. קרמית ועשירה|צילום: יעל קצב, mako אוכלנודלס בקרם קוקוס וחמאת בוטניםנודלס בקרם קוקוס וחמאת בוטנים. נשבעים שזה בצ'יק|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il