
המצרכים (4 מנות):לניוקי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מרפדים תבנית אפייה במלח גס, מסדרים את תפוחי האדמה ואופים שעה ב-220 מעלות. מרוקנים את תוכנם וסופגים את עודפי הנוזלים בנייר סופג. מעבירים לקערה. 2שוקלים את תפוחי האדמה ומחלקים את המשקל ל-4 – זו כמות הקמח שצריך להוסיף. מוסיפים חלמון ביצה על כל חצי קילו של תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות. 3יוצרים גליל בעובי הרצוי וחותכים לריבועים. 4חותכים את העגבניות לארבע ומטגנים בשמן זית יחד עם השום, המרווה והמלח. ממשיכים לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים. 5מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול ומכניסים את הניוקי. כשהניוקי צפים מוציאים אותם לרוטב. 6מגישים עם פרמזן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |