
פסטה עם שומר, ארטישוק וזיתיםלאחר רבע שעה בשמן זית הסוכרים בשומר מתפרקים והופכים לקרמל עדין![]() צילום: Stephen Walls, Istock |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית בסיר רחב או במחבת גדולה ועמוקה על להבה בינונית. מוסיפים שומר וארטישוק, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות עד שהירקות רכים. מסירים את המכסה, מגבירים להבה לבינונית ומטגנים את הירקות עד הזהבה. 2מוסיפים שום ומטגנים עד שניחוחו מורגש אך בלי שישחים. מוסיפים יין ומבשלים עד שרובו מתאדה. מתבלים. 3בינתיים מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים עד לדרגת אל-דנטה. 4מסננים את הפסטה ומוסיפים לירקות. מוסיפים גבינת פרמזן, זיתים ופטרוזיליה, מערבבים ומגישים מייד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |