
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1בערב לפני: חותכים את הטופו לקוביות ומשרים ביין. 2ביום ההכנה: פורסים את השום ומקפיצים בשמן קנולה בווק. קוצצים את הגזר והפלפל לגפרורים. 3מוסיפים את הגזר והפלפל לווק, מקפיצים 3 דקות. 4פורסים את הפטריות והבצל ומוסיפים יחד עם הטופו לווק. מתבלים בשמן שומשום, סויה, מלח ופלפל ומקפיצים עוד 2-3 דקות. 5מפזרים מעט שומשום ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |