אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

ירקות מוקפצים עם טופו

מנה בריאה, טעימה ומזינה בניחוחות אסייאתים

|mako אוכל| פורסם09:41
ירקות מוקפצים (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:4.444reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 100 גרם טופו

  • 1 גזר
  • 1 פלפל אדום
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 3 פטריות שמפיניון
  • קורט שומשום
  • 1 שן שום
  • שמן קנולה
  • שמן שומשום
  • רוטב סויה
  • מלח ופלפל
  • 2-3 כפות יין – לבן או אדום, תלוי מה יש בבית

אופן ההכנה:

1בערב לפני: חותכים את הטופו לקוביות ומשרים ביין.

2ביום ההכנה: פורסים את השום ומקפיצים בשמן קנולה בווק. קוצצים את הגזר והפלפל לגפרורים.

3מוסיפים את הגזר והפלפל לווק, מקפיצים 3 דקות.

4פורסים את הפטריות והבצל ומוסיפים יחד עם הטופו לווק. מתבלים בשמן שומשום, סויה, מלח ופלפל ומקפיצים עוד 2-3 דקות.

5מפזרים מעט שומשום ומגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il