
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. מביאים לרתיחה מים בסיר בינוני, מקלפים את הבצלים ומורידים 2 ס"מ מהקצה העליון שלהם (אם הבצלים רחבים וקצרים - מסירים ס"מ אחד). 2בעזרת כפית פריזיאן או סכין חדה, מוציאים את תוכן הבצל בעדינות עד שנשארות רק שתיים-שלוש השכבות החיצוניות. 3מכניסים את הבצלים למים הרותחים ל-3 דקות, עד שהם מתחילים להיות שקופים. 4בינתיים קוצצים את המלית של אחד הבצלים לקוביות קטנות, מגררים עגבנייה לתוך קערה, מוסיפים את הביצה, השום והקמח ומתבלים. 5מוציאים את הבצלים מהמים, ממלאים כל אחד עד הסוף ומעבירים לתבנית שקעים של מאפינס (כדי שיעמדו יפה), בוזקים שמן זית ומכניסים לתנור ל-10 דקות. 6מוציאים לצלחת, ומגישים עם טחינה וטוסטונים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |