
סלט פסטה עם אנטיפסטימשהו קל ונעים ליום קיצי, שיש בו הכל מהכל: פחמימה, ירקות וחלבון. אפשר לאכול אותו חם או קר, בכל מקרה הוא יהיה טעים, משביע, ואפילו די בריא![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מניחים בקערה גדולה את קוביות החציל, מפזרים מלח ושמן זית, מערבבים היטב ומניחים בתבנית עם נייר אפייה. 2דואגים שהחצילים מונחים בצורה אחידה, מוסיפים לתבנית את שאר הירקות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. 3אחרי כ-15 דק' מוציאים את הזוקיני. את שאר הירקות משאירים 20-25 דקות נוספות. 4בינתיים מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים וזולפים קצת שמן זית, למנוע הידבקות. 5בצנצנת או קערה מערבבים את כל חומרי הרוטב. 6מניחים בקערה גדולה את הפסטה והירקות הקלויים, יוצקים את הרוטב, מפוררים את הבולגרית בידיים, מערבבים ואוכלים. * אפשר להוסיף בזיליקום טרי קצוץ או תימין טרי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |