
קציצות הטופו הכי מוצלחות שהכנוזה כבר כמה שנים שאנחנו מנסים להתאהב בקציצות טופו ופשוט לא מצליחים. משהו במרקם המשחתי שלהן מחזיר אותנו שוב ושוב בריצה לבשר. אז הקציצות האלה סוף סוף מצליחות איפה שהאחרות כשלו, עם מרקם מצוין שמזכיר מוסקה![]() צילום: מיכל הלפרין, mako אוכל |
המצרכים :לכ-15 קציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מפוררים את הטופו (הכי נוח לעשות את זה במעבד מזון פשוט, אבל חשוב לא לטחון אותו לגמרי). באותו מעבד מזון קוצצים גם את עשבי התיבול ואת העגבנייה. 3מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה ויוצרים קציצות בידיים משומנות. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים כ-10 דקות. 4הופכים את הקציצות וצולים 10 דקות נוספות. 5מערבבים את מרכיבי הרוטב בתבנית. 6מעבירים את הקציצות לתבנית עם הרוטב וצולים עוד 10 דקות (הרוטב לא מכסה את הקציצות, זה בסדר). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |