
פטריות בגריל ברוטב שמנת, יין לבן ותימיןשלושה סוגים של פטריות ורוטב אחד שמיימי במנה צמחונית ועשירה בטעמים![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מניחים את הפטריות בקערת ערבוב ובוזקים מעל שמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל וצולים בגריל. 2מחממים במחבת מעט חמאה ומוסיפים את הפטריות הצלויות. מתבלים בתימין, מלח ופלפל וממשיכים בטיגון 2-3 דקות. 3מוסיפים את היין הלבן ובוזקים פנימה את השמנת עד הגעה לרתיחה. 4לאחר כ-3 דקות (כשהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך) מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה. מגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |