אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

פטריות בגריל ברוטב שמנת, יין לבן ותימין

שלושה סוגים של פטריות ורוטב אחד שמיימי במנה צמחונית ועשירה בטעמים

|מסעדת כרמים| פורסם11:24
פטריות בגריל (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 250 גרם פטריות שמפיניון

  • 150 גרם פטריות פורטובלו
  • 150 גרם פטריות יער
  • 50 גרם חמאה
  • ¼ כוס יין לבן
  • 1 גביע שמנת מתוקה (200 גרם)
  • 2 ענפי תימין
  • 2 כפות פטרוזיליה
  • מעט שמן קנולה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מניחים את הפטריות בקערת ערבוב ובוזקים מעל שמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל וצולים בגריל.

2מחממים במחבת מעט חמאה ומוסיפים את הפטריות הצלויות. מתבלים בתימין, מלח ופלפל וממשיכים בטיגון 2-3 דקות.

3מוסיפים את היין הלבן ובוזקים פנימה את השמנת עד הגעה לרתיחה.

4לאחר כ-3 דקות (כשהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך) מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה. מגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il