המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים בקערה קטנה שמן זית, פרמזן מגוררת, פלפל שחור, צ'ילי גרוס ומלח. 3 מסדרים את הברוקולי בתבנית מרופדת נייר אפייה ומברישים בתערובת. 4 צולים בתנור 20 דקות, עד שהברוקולי מתרכך ונחרך מעט. 5 מוציאים מהתנור, מניחים פרוסות של פרמזן ומחזירים לעוד שתי דקות, עד שגבינת הפרמזן נמסה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |