אוכל
אוכל
מתכונים צמחוניים

תבשיל בורגול בסיסי

איך בתבשיל כל כך בסיסי יכולים להיות כל כך הרבה טעמים? גם אנחנו שאלנו את עצמנו, אבל מתברר שיכולים, ובעיקר - שמדובר בתוספת פשוט מעולה לכל מנה בשרית. הטבעונים מוזמנים לחגוג על התבשיל הזה עם טחינה וירקות

|mako אוכל| פורסם07:00
תבשיל בורגול בסיסי (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
Rating:4.753reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • כוס בורגול, שטוף ומסונן
  • שליש כוס שמן
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • שן שום, פרוסה
  • 2 עגבניות בינוניות, קלופות וקצוצות
  • פלפל שושקה, קצוץ
  • פלפל חריף ירוק, קצוץ
  • רבע צרור כוסברה, קצוץ
  • גבעול סלרי, קצוץ
  • כף שטוחה מלח
  • כף מלאה פפריקה מתוקה
  • רבע כף כורכום
  • חצי כף כמון
  • כף ממרח לימון כבוש (לא חובה אבל מוסיף המון)

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים 5 דקות.

2מוסיפים את כל הירקות הקצוצים בזה אחר זה ומטגנים עוד 5-6 דקות. מוסיפים תבלינים, לימון כבוש ובורגול ומערבבים היטב.

3יוצקים כשתיים ורבע כוסות מים רותחים, מערבבים, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה. מבשלים 10-12 דקות.

לבלוג של ענת אלישע

ולאינסטגרם שלה

וכאן ישמתכונים לחנוכה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il