
קדירת תפוחי אדמה ובצלצלים עם כרוב כבוש ובירההבירה מעניקה לתבשיל ארומה נהדרת והופכת אותו לנימוח ומלא טעם![]() צילום: אוכל מכל הלב |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצלים שקצצנו במעט שמן עד שהם משחימים מעט ומוסיפים את הכרשה והשום הקצוץ. 2בוחשים על מנת שהשום לא יישרף ומוסיפים את הקמח. 3בוחשים במהירות ומוסיפים 2 כוסות מרק וסוכר. בשלב זה האש צריכה להיות נמוכה ביותר מכיוון שהנוזלים מסמיכים מאד. 4בוחשים היטב ומוסיפים את תפוחי האדמה, הבצלצלים והגזרים. 5מוסיפים את הבירה והכרוב הכבוש ומתבלים לפי הטעם. 6מפזרים מעל את עלי הפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומחממים על אש נמוכה עד לרתיחה קלה . 7מעבירים לתנור לשעתיים וחצי בחום של 180 מעלות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |