אוכל
אוכל

מוקפץ אטריות אורז עם טופו, ברוקולי וגזר

כמו שהן הבטיחו, אורנה ואלה נותנות עוד וריאציה למוקפץ: הפעם עם אטריות אורז, טופו, ברוקולי, גזר ועוד דברים טובים. ככה אוכלים בריא ופשוט גם בימי קורונה

|mako אוכל| פורסם07:00
מוקפץ עם אטריות, טופו, ברוקולי וגזר (צילום: אורנה אגמון)
צילום: אורנה אגמון
Rating:3.543reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

ל 2-3 מנות:

  • 250 גרם אטריות אורז (מלא/לבן)
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 וחצי כוסות ברוקולי פרוס דק
  • 1 וחצי כוסות גזר מגורר
  • 1 בצל ירוק, חתוך קטן
  • 1 כף ג'ינג'ר מגורר
  • 300 גרם טופו
  • 3 כפות סויה
  • 1 כף מירין
  • צ׳ילי (לפי מידת החריפות הרצויה)

אופן ההכנה:

1מבשלים את האטריות במים רותחים ומומלחים קלות תוך ערבוב עד שהן רכות, מסננים ושוטפים.

2מחממים מעט שמן במחבת נון סטיק רחבה או במחבת ווק ומטגנים על להבה גבוהה את הברוקולי, הגזר, הבצל הירוק והג׳ינג׳ר כ-2 דקות.

3מזיזים את הירקות לצד אחד של המחבת ומניחים את הטופו בצד השני. מטגנים אותו כ-2 דקות ומערבבים עם הירקות.

4ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-2 דקות ומוסיפים את האטריות.

5מוסיפים סויה ומירין (וצ'ילי אם רוצים) ומערבבים על להבה גבוהה כ-2 דקות עד שמתאחד ומעט מתייבש. טועמים ומוסיפים מלח או סויה לפי הטעם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il