
מוקפץ אטריות אורז עם טופו, ברוקולי וגזרכמו שהן הבטיחו, אורנה ואלה נותנות עוד וריאציה למוקפץ: הפעם עם אטריות אורז, טופו, ברוקולי, גזר ועוד דברים טובים. ככה אוכלים בריא ופשוט גם בימי קורונהאורנה אגמון ואלה שיין|mako אוכל| פורסם05/04/2007:00 ![]() צילום: אורנה אגמון |
המצרכים :ל 2-3 מנות:
אופן ההכנה:1מבשלים את האטריות במים רותחים ומומלחים קלות תוך ערבוב עד שהן רכות, מסננים ושוטפים. 2מחממים מעט שמן במחבת נון סטיק רחבה או במחבת ווק ומטגנים על להבה גבוהה את הברוקולי, הגזר, הבצל הירוק והג׳ינג׳ר כ-2 דקות. 3מזיזים את הירקות לצד אחד של המחבת ומניחים את הטופו בצד השני. מטגנים אותו כ-2 דקות ומערבבים עם הירקות. 4ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-2 דקות ומוסיפים את האטריות. 5מוסיפים סויה ומירין (וצ'ילי אם רוצים) ומערבבים על להבה גבוהה כ-2 דקות עד שמתאחד ומעט מתייבש. טועמים ומוסיפים מלח או סויה לפי הטעם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |