
טופו מוקפץ עם פלפלים ופטריותכמה כיף לגלות שאם מצליחים להיות סבלניים ומניחים לטופו לשרות שעתיים במרינדה - מקבלים מוקפץ צמחוני שהוא לא רק טעים אלא נהדר ממשאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם02/03/1007:05 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :למשרה הטופו:
לתבשיל:
אופן ההכנה:1המשרה: מערבבים היטב את חומרי המשרה עם רצועות הטופו ומשרים לשעתיים לפחות. 2מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את רצועות הטופו כ-5 דקות. מערבבים מדי פעם עד שמגיעים לדרגת הצלייה הרצויה. 3מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים יחד כ-4 דקות. מוסיפים את השום והפטריות, מערבבים, מוסיפים את התבלינים ואת רוטב הטריאקי ושמן השומשום ומקפיצים כ-3 דקות נוספות. לבסוף מוסיפים את השומשום. מגישים חם. >> לכל הטיפים שלנו![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |