
המצרכים (4 מנות):לבלילה:
לרוטב:
לטיגון:
אופן ההכנה:1הבלילה:מערבבים יחד את המוצרים היבשים ואת תפוח האדמה המעוך ומוסיפים את המים בהדרגה, עד שמקבלים בלילה כמעט נוזלית, בערך במרקם של דייסת תינוקות. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים חצי שעה. 2רוטב:מרתיחים את החומרים ביחד כרבע שעה ומקררים במקרר. 3מרתיחים שמן ומתחילים לקרוץ בעזרת כפית חתיכות מהבצק. שימו לב: הבצק אמור להיות רך מאוד, ואי אפשר לקרוץ ממנו כדורים ביד. הדרך לעשות זאת היא או בעזרת שתי כפיות, או כמו שסלמה עשתה בתכנית: מחזיקים חופן של בצק ביד ומוציאים ממנו עיגולים בין האצבעות. מכניסים לשמן החם ומטגנים עד להתייצבות הכדורים. מוציאים ומצננים. 4מטגנים את כל הכדורים שוב להזהבה וישר מכניסים לתוך הרוטב הקר. מערבבים ומשרים 5 דקות. מסננים ומגישים. >> שימו לב: המתכון אושר ונבדק על ידי סלמה. דרושה מיומנות בהכנתו המתכון פורסם לראשונה בדמצבר 2012 הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |