
לחם כוסמין של מיקי שמומיקי שמו יוצא בליין חדש של לחמים, ואנחנו מרוויחים מתכון מצולם, צעד אחר צעד: לחם עם קמח כוסמין, שנראה כאילו נרכש בבוטיק לחמים יוקרתי![]() צילום: דן לב, mako אוכל |
המצרכים :לשני כיכרות:
אופן ההכנה: לחם כוסמין - המרכיבים|צילום: דן לב, mako אוכל1לשים את הקמחים והמים במיקסר עם וו לישה כ-5 דקות במהירות איטית, עד שמתקבל בצק. מכסים במגבת ומשאירים בקערת המיקסר לכ-1/2 שעה. 2מוסיפים את השמרים ולשים כ-5 דקות במהירות בינונית. מוסיפים את המלח ולשים דקה נוספת. מכסים במגבת ומניחים לתפיחה של שעה בטמפרטורת החדר. 3מחלקים את הבצק לשני חלקים זהים בגודלם. יוצרים מכל חלק כדור בצק חלק, מכסים ומתפיחים שעה נוספת (הכי נוח לעשות זאת בקערת התפחה, כמו בתמונה). אחרי ההתפחה|צילום: דן לב, mako אוכל4חורצים בעזרת סכין חדה מאוד את חלקו העליון של הבצק התפוח (ראו בתמונה), על מנת שהתפיחה תיעשה באופן אחיד. 5מחממים את התנור לחום של 200 מעלות, ואופים את הכיכרות כ-40 דקות. לחם הכוסמין מוכן לאפייה|צילום: דן לב, mako אוכל*קונדיטוריית שמויצאה לקראת החורף בקולקציית לחמים, פלוטים ופוקצ'ות מפנקת מחומרי הגלם המובחרים ביותר, בעלי ערך תזונתי גבוה והנעשים בעבודת יד. ניתן להשיג בסניפי הרשת במחיר של 10-18 שקלים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |