
רטטוי של אייל שניאת הרטטוי הזה אייל שני מכניס לפיתה בסניפי "מזנון" בתוספת טחינה וביצה קשה, אבל נגלה לכם שהוא גם מצוין ממש בצלחת. הסוד הוא בטיגון ובבישול: את הירקות מטגנים בנפרד, ורק אז מכניסים לרוטב ולמכת חום בתנור![]() צילום: ניצן לנגר, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב העגבניות:
אופן ההכנה:1מטגנים כל ירק בנפרד עד שהוא מזהיב לבלונד, מסננים מן השמן ומניחים על נייר סופג. 2הרוטב: מוזגים את השמן לסיר ומוסיפים את הפלפלים הירוקים. מציתים להבה בינונית בכיריים ומאדים עד שצבע הפלפלים מבהיר ונוצרות סביבם בועיות שמן זעירות. 3מוסיפים את השום הקצוץ, מערבבים וממשיכים לאדות עוד כ-15 שניות. 4מוסיפים את תרכיז העגבניות ומערבבים כ-20 שניות. 5מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת המלח ומביאים לרתיחה. בינתיים מחממים תנור ל-220 מעלות. 6מוסיפים כוס מים ומביאים שוב לרתיחה. 7מכבים את האש ומוסיפים את הירקות המטוגנים. מוודאים שהרוטב מכסה את כולם. 8מכניסים לתנור (ללא מכסה) וצולים עד כ-20 דקות, עד שהרוטב מסמיך. *מומלץ להגיש עם טחינה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |