אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

תבשיל דלעת וגרעיני דלעת בקינמון עם אורז לבן

תוספת מהממת שמתאימה לכל מנה עיקרית, מוגשת על אורז לבן ומשדרגת כל ארוחה

|mako אוכל| פורסם18:38
בקר בסיידר עם תבשיל דלעת ואורז (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:55reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 בצלים, פרוסים לפרוסות
  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 500 גרם דלעת, חתוכה לקוביות
  • 2-3 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפות סילאן
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל בסיר כ-3 דקות על אש גבוהה ולאחר מכן עוד כ-8 דקות על אש נמוכה.

2מוסיפים את גרעיני הדלעת וממשיכים לטגן.

3מוסיפים את הדלעת ואת שאר המרכיבים ומבשלים על אש נמוכה 18-20 דקות, עד שהדלעת רכה.

4מגישים על אורז לבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il